TRABZON MAÇKA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı

·    İlçemizde 26-27 Kasım 2014 tarihleri arasında ilçemizde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Sınava ilçemiz genelinde 5 Ortaokul da 309 öğrenci girmiştir. Sınavların gözetimi ise 116 öğretmenimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.  
 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı

Üniversiteye Hazırlık ve Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı için öğretim yılı başından itibaren hazırlık yaptıklarını ve bu kapsamda yetiştirme kursları açtıklarını ifade etti. Yetiştirme kurslarından 895 öğrenci yararlanmakta olup 89 öğretmenimizde bu kurslarda görev yapmaktadır. Kurslarımız 12 okulumuzda devam etmektedirçİlçe Milli Eğitim Müdürlüğü organizasyonunda Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı öncesinde beş ortaokulumuzdaki öğretmen, öğrenci ve öğrenci velilerine bilgilendirme seminerleri ve motivasyon seminerleri düzenlenmiştir. Bu çalışmaların özellikle öğrenci velileri ve öğrenciler üzerinde çok olumlu etkilerinin olduğu görülmüştür. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak idareci öğretmen, öğrenci ve velilerimizle eğitim seviyesinin en üst düzeye çıkması için gayret göstermeye devam edeceğiz.

 

Merkez Mahallesi Hükümet Konağı Kat 4 Maçka Trabzon - 0 462 512 15 71

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.